We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Vandaag besteld, volgende dag in huis! • Zon- en feestdagen gesloten • Via de webshop alleen bezorging in Eindhoven en omstreken • Bezorgen vanaf 3,50
Winkelwagen
0.00
De Bloemenkas van toen naar nu
-Zo ontstond een prachtige winkel in 1974-

DE BLOEMENKAS VINDT U AAN DE PAGELAAN 4 IN EINDHOVEN.

Wij zijn trots dat ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een ruime mooie winkel in snijbloemen en planten!

Ooit begonnen Henk Bruel sr. en Leon Klap in een klein schuurtje in de achtertuin met het maken van plantenbakjes die op de weekmarkten werden verkocht. Uiteindelijk toch verhuisd naar een stuk braakliggende grond aan de Pagelaan, waar toen een kas werd gebouwd; vandaar de naam De Bloemenkas.

Iedereen hielp mee in en om De Bloemenkas en met het maken van plantenbakjes; oma’s, opa’s, ooms, tantes, broers, vrienden en kennissen. Al snel werd het steeds drukker en kwamen de klanten niet alleen op de markt, maar ook naar de Pagelaan. De winkel was een feit! Naast de bekende plantenarrangementen verkochten we ook steeds meer snijbloemen, los of als boeket. De Bloemenkas werd een begrip in Tongelre en tot op de dag van vandaag zijn wij verheugd te zien dat na al die jaren we nog steeds trouwe klanten maar ook nieuwe klanten mogen begroeten in onze winkel! Het familiebedrijf wordt inmiddels voortgezet door de kinderen en een gedreven team. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan rozen, bloemen van het seizoen, reeds geschikte boeketten; alles gekoeld in de winkelkoeling voor optimale versheid en kwaliteit. Ook helpen wij u graag met het uitkiezen van enkele bloemen of een plukboeket naar uw wensen samengesteld uit onze bloemenhoek. Ook verzorgen wij met aandacht uw bloemwerk voor een afscheid, maar ook voor de liefde en andere feestelijke gelegenheden zijn we u graag van dienst. We hopen u snel te ontmoeten aan de Pagelaan…!

Volg ons op facebook, instagram en Pinterest

Schrijf je in op onze Nieuwsbrief