We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Vandaag besteld, volgende dag in huis! • Zon- en feestdagen gesloten • Via de webshop alleen bezorging in Eindhoven en omstreken • Bezorgen vanaf 3,50
Winkelwagen
0.00
Bezorging en betaling

 

Bezorgdatum

Bij het bestellen kunt u zelf een bezorgdatum kiezen. U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdatum kiezen op de kalender. Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag maar niet op zon- en feestdagen. Vandaag besteld, volgende dag in huis.

Bezorg informatie

Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven. Bestellingen buiten de regio Eindhoven besteden wij uit aan EuroFlorist. Wij kunnen u dan niet de versgarantie aanbieden die u van ons gewend bent. Het wordt dan door een plaatselijke bloemist verzorgd. We kunnen ook in de rest van Nederland of Europa uw bestelling doorgeven, maar brengt u dan een bezoek aan onze winkel aan de Pagelaan in Eindhoven. Zodat we dat in goed overleg met u kunnen doen. Heeft u speciale orders of vragen, neem dan gerust contact met ons op: 040-2811853

Bezorg procedure

De bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er onverhoopt niemand thuis zijn, dan zal de bezorger een van de volgende dingen ondernemen:

– De bezorger geeft het bloemwerk af bij een van de naaste buren en laat een kaartje bij u achter waarop staat waar de bloemen zijn afgegeven.
– De bezorger neemt de bestelling mee terug en laat een kaartje achter met een telefoonnummer om een nieuwe bezorgafspraak te maken. De ontvanger kan zo een afspraak maken voor een tweede levering.

Wat zijn de bezorgkosten?

Tongelre: € 3,50
Eindhoven: € 5,50
Geldrop: € 7,50
Nuenen: € 7,50
Helmond: € 7,50
Veldhoven: €7,50
Best: € 7,50
Heeze: € 7,50
Aalst: € 7,50
Waalre: € 7,50
Son: € 7,50
Mierlo: € 7,50

Via Euroflorist € 7,50

Betaalwijzen

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen, boeketten en cadeaus bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Plaats een bestelling in onze webshop. Geef bij het afrekenen van de bestelling aan dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Betalen op rekening

Bedrijven kunnen op factuurbasis bestellen. Heeft u als bedrijf of instelling nog geen debiteurennummer, dan kunt u bellen met onze Klantenservice 040-2811853. Vraag naar Patrick.