We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Vandaag besteld, volgende dag in huis! • Zon- en feestdagen gesloten • Via de webshop alleen bezorging in Eindhoven en omstreken • Bezorgen vanaf 3,50
Winkelwagen
0.00

verzorging van de bloemen

Hou je bloemen lang mooi!
Snijbloemen
Zet de bloemen in schoon water op kraanwatertemperatuur in een schone vaas, gevuld met snijbloemenvoedsel. Laat uw bloemen na aankoop niet langer dan 30-60 min. droog liggen. Snij de stelen schuin af met een scherp mes. Zet uw bloemen niet bij gerijpt fruit, niet bij de (vloer)verwarming, niet in de zon en niet op de tocht. Vul iedere dag de vaas bij met water. Seizoensbloemen zoals tulpen, ranonkels, narcisjes en hyacintjes hebben weinig water nodig in de vaas. Zonnebloemen wensen warm water, evenals heestertakken.
Rozen
Zorg voor een schone ruime glasvaas, zodat de rozen de ruimte hebben om water op te nemen. Verwijder overtollig blad en onvolgroeide of overbodige zijscheuten. Zorg ervoor dat er geen blad van de steel in het water komt. Rozenstelen niet schillen of schrapen. Stelen 1 a 2 cm schuin afsnijden met een scherp mes. Plaats direct na het afsnijden de rozen in de vaas. Elke dag water bijvullen. Zet uw rozen niet bij gerijpt fruit, niet bij de (vloer)verwarming, niet in de zon en niet op de tocht.