Wekelijks, twee wekelijks of
maandelijks verse bloemen bezorgd!

Altijd een vers boeket in huis van uw vertrouwde bloemenzaak De Bloemenkas. Sluit in enkele stappen eenvoudig uw abonnement van 4 boeketten af!

Kies het formaat...


Je kunt kiezen uit 4x €16,95 klein (totaal 67,80 euro), 4x €20,95 middel (totaal 83,80 euro), en 4x €27,95 groot (totaal 111,80 euro) formaat.

Kies zelf de data...


Geef aan in het bestelformulier wanneer u de bloemen bezorgd wil hebben.

Stopt automatisch...


Zijn de 4 boeketten in de smaak gevallen? U kunt via de website opnieuw uw abonnement afsluiten.
Hoe werkt het bloemenabonnement?

U plaatst uw bestelling van 4 boeketten op onze webshop via onderstaande link (ga direct naar het bestelformulier). Vervolgens gaan wij persoonlijk met uw bestelling aan de slag. Daarom leveren wij dit abonnement alleen binnen ons bezorggebied Eindhoven en omstreken. Zo kunnen wij er zelf voor zorgen dat uw bloemen netjes worden verzorgd en geleverd met de vertrouwde service, kwaliteit en versheid die u van ons gewend bent.

U betaalt voor het bezorgen van deze 4 boeketten maar eenmalig bezorgkosten. Dat is een besparing van minimaal 13,50 euro op de bezorgkosten. U kunt willekeurige bezorgdata aangeven in het keuzemenu.

Het abonnement stopt automatisch na 4 leveringen. Wilt u het abonnement verlengen? Dan kunt u opnieuw een bestelling plaatsen via de webshop.

De boeketten van De Bloemenkas worden zorgvuldig samengesteld met de bloemen en kleuren van het seizoen. Heeft u speciale wensen dan kunt u dat aangeven in het bestelformulier.

Waar en wanneer

U kiest 4 data wanneer er bezorgd kan worden op uw adres. Het bloemenabonnement loopt automatisch af na de 4de bezorgdatum.

Wekelijks


Er wordt bezorgd op de data die u heeft aangegeven

Maandelijks


Na 4 bezorgdata nemen we contact met u op.

Willekeurig


Of 4 willekeurige data.